Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)4.9g2kcal0.1g0.4g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)4.9g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g3.1g2.7kcal0.2g0.5g0g0.2g
Pirkka naudan jauheliha 400g5g11kcal1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g36kcal2.8g2.4g1.8g0.6g
Valittu annoskoko18g18kcal1.4g1.2g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g9kcal0.7g0.6g0.5g0.2g
Arvot/100g100g99kcal7.8g6.7g5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129791