Karibialainen kalakeitto

Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Alwiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 3.1g2.4kcal0.5g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 3.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Kurkuma, annos 2g0g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g14kcal1g0.8g0.4g0.4g
Valittu annoskoko18g7kcal0.5g0.4g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g3kcal0.3g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g38kcal2.8g2.2g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216804