Kaali-jauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja paista jauheliha paistinpannulla.

Mausta jauhelihaa esim.

suolalla ja pippurilla.

Leikkaa porkkana ja kaali pieniksi palasiksi.

Keitä porkkanaa ja kaalia padassa tai kattilassa n.20 min kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää pataan jauheliha ja sipulit.

Lisää siirappi ja mausta makusi mukaan esimerkiksi mustapippurilla, suolalla, timjamilla, laakerinlehdillä jne.

Anna hautua hiljalleen kannen alla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Kinkkuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4.2g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.1g5.2kcal0.6g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g2.6g0.1kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g18kcal1.4g1.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko18g9kcal0.7g0.6g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g5kcal0.4g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g51kcal3.9g3.4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264067