Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 3.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g2.5g15kcal0.6g0.2g1.4g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g3.9g2.3kcal0.4g0.2g0g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.2g0kcal0g0g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 7.2g10kcal0.9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g58kcal3.8g1.2g4.2g0.6g
Valittu annoskoko18g29kcal1.9g0.6g2.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g15kcal1g0.3g1.1g0.2g
Arvot/100g100g162kcal10.6g3.4g11.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350500