Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g7.8g2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.9g6.5kcal0.7g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska Eldorado3.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g1.5g4.3kcal0.5g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g28kcal2.6g1g1.2g0.6g
Valittu annoskoko18g14kcal1.3g0.5g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g7kcal0.7g0.3g0.3g0.2g
Arvot/100g100g77kcal7.3g2.8g3.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99763