Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl0.4g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl0.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g4.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä2.3g4kcal0g1g0g0g
Flora Vanilla 12%4.7g8.9kcal0.2g0.7g0.6g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g4.7g3kcal0.5g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g43kcal1.6g5.4g1.6g0g
Valittu annoskoko18g22kcal0.8g2.7g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna9g11kcal0.4g1.4g0.4g0g
Arvot/100g100g121kcal4.5g15.1g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59301