Tomaattisoijarouhemättö

1. Pilko ja kuullota sipulit.

2. Heitä sekaan tomaattimurska ja purkin huuhteluun käytettävä vesi.

3. Lisää soijarouhe.

Anna muhia kunnes soijarouhe on pehmeää.

Mausta esim valko- ja mustapippurilla, basilikalla, oreganolla, paprikamausteella ja valkosipulilla.

4. Lisää kerma ja lämmitä.

Nauti esimerkiksi raejuuston ja mozarellasalaatin kera.

Tai jos hiilihydraatit ei huoleta, vaikka pastan tai perunamuusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (käsittelemätön)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Flora punainen, annos 10g0.4g1.9kcal0g0g0.2g0g
Soijarouhe, tumma, 30g3.5g11kcal1.8g1.1g0g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.8g5.8kcal0g0.1g0.6g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g7g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g44kcal4g3.4g1.6g0.6g
Valittu annoskoko18g22kcal2g1.7g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g11kcal1g0.9g0.4g0.2g
Arvot/100g100g122kcal11.1g9.4g4.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266721