Kanariisi pata

Paista broilerin suikaleet ja keitä riisi.

Voitele vuoka ja sekoita suikaleet, riisi, juustoraaste ja ruokakerma vuokaan sekaisin.

Paista uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Mausta broilerin suikaleet paistaessa, esim.

Chilijauhe, paprikajauhe, valkosipulijauhe ja aromisuola,

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1530 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, keitetty, suolaa 5.9g8kcal0.1g1.8g0g0.1g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g1.8g5.8kcal0.4g0g0.5g0g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g2.9g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Broilerinfileesuikale, marinoitu, Atrian 630g7.4g10kcal1.3g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g55kcal3.8g4g2.6g0.2g
Valittu annoskoko18g28kcal1.9g2g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g14kcal1g1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g153kcal10.6g11.1g7.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375092