Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g4.6g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g1.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri 0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%0.9g1.5kcal0g0g0.1g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g12kcal0g1g0.6g0.2g
Valittu annoskoko18g6kcal0g0.5g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g3kcal0g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g32kcal0g2.8g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153944