Suklaamousse karpisti

Vatkaa 2 kpl valkuaisia vaahdoksi.

Sulata voi ja suklaa kattilassa.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää suklaasulan joukkoon 2 kpl keltuaisia ja jäähdytä.

Vatkaa kerman sekaan tuorejuusto, jäähtynyt suklaaseos sekä valkuaisvaahto.

Makeutusta maun mukaan, Steviaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Kapeneva75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl6.3g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Premium 86% suklaa (Marabou), annos 10g3.1g19kcal0.3g0.6g1.7g0.4g
Kananmuna kuorineen punnittu 3.7g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour maustamaton3.1g9kcal0.1g0.1g0.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g132kcal1.8g2g12.8g0.8g
Valittu annoskoko18g66kcal0.9g1g6.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna9g33kcal0.5g0.5g3.2g0.2g
Arvot/100g100g369kcal5g5.6g35.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336943