Punajuuri-aurajuustokeitto

Keitä punajuuria, sipulia, lihaliemikuutioita, pippurisekoitusta 40 min.

Lisää joukkoon hunaja, kerma ja aurajuusto.

Lämmitä, kunnes aurajuusto on sulanut.

Koristele persiljalla.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tiiuzca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 5.9g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g1.2g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Hunaja 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kevyt ruoka 4% (Rainbow), annos 200g1.6g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g15kcal0.8g1.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko18g8kcal0.4g0.7g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g4kcal0.2g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g42kcal2.2g3.9g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340111