Timon kermainen lohikeitto

Kuori ja pilko kasvikset.

Sulata 2 rkl voita kattilaan ja anna kasvisten hautua muutama minuutti.

Ripottele vehnäjauho kasvisten päälle ja sekoita.

Lisää vesi, kalaliemikuutiot ja maustepippurit.

Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

Poista lohifileesta nahka ja keikkaa liha reiluiksi kuutioiksi.

Lisää kuohukerma ja lohikuutiot.

Anna hautua, kunnes kala on kypsää.

Ripottele päälle yuoretta tilliä.

Tarjoile ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2.8g1.7kcal0g0.4g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Lohifileepalat (Findus)4.7g6.1kcal1g0g0.2g0g
Purjosipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl0.8g2.7kcal0g0g0.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g25kcal2g1.2g1.2g0g
Valittu annoskoko18g12kcal1g0.6g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna9g6kcal0.5g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g69kcal5.5g3.3g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297742