Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri1g4kcal0g1g0g0g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g16kcal0g4g0g0g
Valittu annoskoko18g8kcal0g2g0g0g
Annoskoko puolitettuna9g4kcal0g1g0g0g
Arvot/100g100g45kcal0g11.1g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464