Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 6.5g1.8kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kymppi kevyt piirakkataikina5.2g13kcal0.4g2g0.3g0.2g
Oltermanni, perinteinen2.3g8.4kcal0.6g0g0.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)2g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)2g3.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g57kcal2.8g4.6g3g0.6g
Valittu annoskoko18g28kcal1.4g2.3g1.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g14kcal0.7g1.2g0.8g0.2g
Arvot/100g100g158kcal7.8g12.8g8.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282729