Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell4.9g5.4kcal1.1g0g0.1g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g3.9g14kcal0.6g2.3g0.3g0.4g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g4.5g7.8kcal0.5g1g0.1g0.6g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)2.7g4.8kcal0.1g0.1g0.5g0.1g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g2g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g69kcal4.8g7.6g2g2.4g
Valittu annoskoko18g34kcal2.4g3.8g1g1.2g
Annoskoko puolitettuna9g17kcal1.2g1.9g0.5g0.6g
Arvot/100g100g191kcal13.3g21.1g5.6g6.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343023