Ahven-kasvisgratiini

1. Valmista kastike:
Sulata oivariini, lisää täysjyvävehnäjauhot, anna kypsentyä hetki, lisää maito vähitellen, sekoittamalla samalla hyvin vispilällä tasaiseksi.

Lopuksi lisää katikkeeseen juustoraaste.

2. Valmista gratiini:
Levitä ahvenfileet uuninkestävän vuoan pohjalle, ripttele päälle suola.

Lisää porkkana ja parsakaali sopivina suupaloina päälle, ja lopuksi levitä päälle kastike.

Paista 175 asteisessa uunissa kunnes gratiini on valmis.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka6.6g5.6kcal1.2g0g0.1g0g
Kevytmaito (Valio)5.5g2.5kcal0.2g0.3g0.1g0g
Vehnäjauho täysjyvä Liperin mylly0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0.1g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.8g5.9kcal0g0g0.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 1.6g0.6kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)0.8g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g40kcal3.6g2g2g0.2g
Valittu annoskoko18g20kcal1.8g1g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g10kcal0.9g0.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g112kcal10g5.6g5.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176956