Vaniljainen omanapiirakka ala Tuula

Nypi rasva, sokeri (1,5 dl) ja kuivat aineet keskenään.

(vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri).

Sekoita joukkoon yksi muna.

Kääri kelmuun ja laita jääkaappiin tunniksi.

Sekoita jugurtti ja kaksi munaa sekä sokeria ½ dl. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoihin.

Sekoita perunajauhot (marjojen) omean kssa.

Lisää omenat (tai marjoista 1/3 osa) piirakan pohjalle.

Valuta päälle jogurttiseos (ja loput marjat) Paista 200 astetta n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen19g135kcal0g0g15g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17g0.3g0.9g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Vaniljajogurtti laktoositon (Valio), annos 100g44g37kcal1.5g5.7g0.9g0.4g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 37g14kcal0.1g3.1g0g0.6g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.5g8.4kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g797kcal13.4g100.6g36.6g3.8g
Valittu annoskoko170g399kcal6.7g50.3g18.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna85g199kcal3.4g25.2g9.2g1g
Arvot/100g100g235kcal3.9g29.6g10.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350612