Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 12g45kcal2.3g1.3g2.6g3.7g
Sokeri 95g385kcal0g94.7g0g0g
Siirappi 8.1g24kcal0g6g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 41g134kcal0.8g1.2g14.2g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 11g81kcal0.1g0g9.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g1362kcal6.4g212.4g51.8g7.4g
Valittu annoskoko170g681kcal3.2g106.2g25.9g3.7g
Annoskoko puolitettuna85g340kcal1.6g53.1g13g1.9g
Arvot/100g100g401kcal1.9g62.5g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297