Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 40g13kcal0.2g2.2g0.1g1g
Sokeri 23g92kcal0g22.6g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g16g56kcal0.3g14.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 34g43kcal3.8g0.1g3.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 32g109kcal3.2g22.3g0.4g1.1g
Grahamjauho 6.4g21kcal0.7g3.9g0.1g0.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g3.8g13kcal0.3g2.3g0.1g0.7g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 13g90kcal0g0g10.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g890kcal17.2g139.4g28g6.8g
Valittu annoskoko170g445kcal8.6g69.7g14g3.4g
Annoskoko puolitettuna85g223kcal4.3g34.9g7g1.7g
Arvot/100g100g262kcal5.1g41g8.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=443604