Muurinpohjaletut, gluteeniton

0,5 l maitojuomaa
0,5 l vettä
2 munaa
4 dl karkeaa, luontaisesti gluteenitonta jauhoa
1 tl suolaa
Paistamiseen voita

Sekoita vesi-maidon joukkoon munat, jauhot jasuola.

Anna turvota 1 tunti.

Ruskista voi ja paista kauniin ruskeita lettuja molemmin puolin pannulla.

Tarjoa letut mieleisesi täytteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 63g24kcal2.1g1.8g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 30g104kcal1.7g22.9g0.4g0.4g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g296kcal11g49.4g5.4g0.8g
Valittu annoskoko170g148kcal5.5g24.7g2.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna85g74kcal2.8g12.4g1.4g0.2g
Arvot/100g100g87kcal3.2g14.5g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110145