Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)50g40kcal1.7g6g1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 50g23kcal1.5g2.4g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala30g95kcal4.5g17.6g0.8g3g
Ruokasuola jodioitu 1.4g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g6g44kcal0g0g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g500kcal23.8g53g21.6g6g
Valittu annoskoko170g250kcal11.9g26.5g10.8g3g
Annoskoko puolitettuna85g125kcal6g13.3g5.4g1.5g
Arvot/100g100g147kcal7g15.6g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979