Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 100g76kcal1.9g15.5g0.2g1g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Palvikinkku HK 3%10g10kcal1.8g0g0.3g0g
Paprika punainen 13g3.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Atria kevyt Perhenakki30g48kcal2.9g2.3g2.9g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g372kcal13.8g38g16.8g3.8g
Valittu annoskoko170g186kcal6.9g19g8.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna85g93kcal3.5g9.5g4.2g1g
Arvot/100g100g110kcal4.1g11.2g4.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228055