Kinkkupiirakka KARPPI pellillinen

Pohja:
Nypi voi, jauhot ja leseet keskenään.

Lisää kylmä vesi ja juustoraaste ja sekoita.

Levitä taikina pellille ja paista n.10 min 225astetta uunin alimmalla tasolla.

Täyte:
Kuullota suikaloitu purjo ja paprika.

Lisää kinkku.

Laita täyte pohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, kerma, muna ja mausteet: 1/2 tl suolaa ja 3tl pippurisekoitusta.

Lisää täytteen päälle.

Lisää vielä juusto.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n.20min.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 16g116kcal0.2g0.1g13g0g
Ruisjauho Pirkka24g73kcal2.3g14.6g0.5g3.6g
Vehnälese, Liperin mylly16g23kcal2.4g1.4g0.9g8.8g
Vesi, vesijohtovesi 4.8g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima32g125kcal9.3g0g9.6g0g
Vatajan Ylikypsä kinkku (Vataja), annos 15g16g15kcal2.8g0g0.4g0g
Paprika punainen 8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Purjosipuli 8g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Ranskankerma, Milbona16g47kcal0.4g0.5g4.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 16g53kcal0.3g0.5g5.6g0g
Kananmuna kuoreton 13g19kcal1.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g949kcal39.2g35.4g72.4g25.6g
Valittu annoskoko170g474kcal19.6g17.7g36.2g12.8g
Annoskoko puolitettuna85g237kcal9.8g8.9g18.1g6.4g
Arvot/100g100g279kcal11.5g10.4g21.3g7.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260733