Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.7g0g8.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 88g16kcal0.5g2.2g0.4g0.6g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss5g17kcal1.1g0g1.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 25g83kcal0.5g0.7g8.7g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g2.5g10kcal0.8g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g471kcal23.2g5.8g39.4g1.2g
Valittu annoskoko170g235kcal11.6g2.9g19.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna85g118kcal5.8g1.5g9.9g0.3g
Arvot/100g100g139kcal6.8g1.7g11.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275134