Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 15g34kcal2.7g0g2.6g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 27g61kcal5.1g0g4.6g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.1kcal0.2g0.6g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi6.5g23kcal0.4g5g0.1g0.2g
Kuohukerma,valio,2dl7.7g26kcal0.2g0.2g2.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.2g8.4kcal0g0g0.9g0g
Kaali, valkokaali58g12kcal0.7g2g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g341kcal18.8g16g22.2g3.2g
Valittu annoskoko170g171kcal9.4g8g11.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna85g85kcal4.7g4g5.6g0.8g
Arvot/100g100g101kcal5.5g4.7g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433978