Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino23g80kcal5.4g12.4g0.9g1.4g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g2.3g2.6kcal0g0.5g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl23g8.9kcal0.2g2.1g0g0g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Basilika, tuore 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g20g48kcal3.5g0.1g3.7g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g39g7.8kcal0.2g1.3g0.1g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 55g7.1kcal0.6g0.5g0.1g0.7g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g393kcal20g35.4g18.4g4.2g
Valittu annoskoko170g197kcal10g17.7g9.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna85g98kcal5g8.9g4.6g1.1g
Arvot/100g100g116kcal5.9g10.4g5.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565