Lihamakaroonilaatikko, pieni

Keitä 4dl makaronia ja paista 400g jauheliha.

Lisää sipuli jauheliha joukkoon paistamisen loppupuolella.

Mausta oman maun mukaan.

Tee munamaito 4,5dl maitoa ja kaksi munaa.

Lisää suola ja pippuri.

Rasvaa vuoka ja sekoita ainekset vuokaan.

Paista uunin alatasolla 200 asteessa yksi tunti.

Syö ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn paras makarooni, 100g16g58kcal2.1g11.4g0.3g0.5g
Atria kevyt jauheliha88g149kcal16.6g0g8.8g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 55g15kcal1.8g1.7g0g0g
Becel kevyt kasvirasvalevite 38% omega 3&6, annos 10g0.5g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g477kcal43.8g26.2g20.8g1g
Valittu annoskoko170g238kcal21.9g13.1g10.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna85g119kcal11g6.6g5.2g0.3g
Arvot/100g100g140kcal12.9g7.7g6.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147507