Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa22g5.9kcal0.1g1.2g0g0.5g
Peruna (vanha, kuorittu)44g36kcal0.8g7.7g0g0.4g
Paprika, punainen33g8.4kcal0.3g1.5g0.1g0.7g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 44g97kcal7.7g0g7.4g0g
Heinz ketsuppi5.5g5.6kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g318kcal18.4g25.8g15g4g
Valittu annoskoko170g159kcal9.2g12.9g7.5g2g
Annoskoko puolitettuna85g80kcal4.6g6.5g3.8g1g
Arvot/100g100g94kcal5.4g7.6g4.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=6926