Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g135g194kcal29.7g0g8.1g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola15g24kcal1.2g0.6g2g0g
Sipuli (kuorittu)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g15g51kcal2.1g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g542kcal66.2g1.8g29.6g0.2g
Valittu annoskoko170g271kcal33.1g0.9g14.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna85g136kcal16.6g0.5g7.4g0.1g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218955