Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g47g164kcal6.1g32.5g0.8g1.5g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)47g42kcal7.6g0.7g1g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g38g32kcal0.5g1.6g2.6g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa19g56kcal4.3g0g4.3g0g
Persilja 0.7g0.2kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 4.7g41kcal0g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g683kcal37.6g71.6g26.8g4.2g
Valittu annoskoko170g342kcal18.8g35.8g13.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna85g171kcal9.4g17.9g6.7g1.1g
Arvot/100g100g201kcal11.1g21g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91686