Torremolinoksen kalavuoka

Torremolinoksen kalavuoka
(4 annosta)

400 g kirjolohifileetä

ripaus sitruunapippuria

I sipuli

I punainen paprika

I maustekurkku

4 dl kalalientä

n. I50 g sulatejuustoa

I dl kermaa

I dl tillisilppua

I rkl sitruunamehua

I tl rosepippuria

I - 2 tl yrttisekoitusta, esim.

Provencen yrttejä

ripaus mustapippuria

Leikkaa kala nahattomiksi suikaleiksi ja laita suikaleet voideltuun uunivuokaan.

Mausta sitruunapippurilla.

Kuori ja hienonna sipuli sekä kuutioi paprika ja maustekurkku.

Levitä kasvikset kalan päälle.

Kuumenna kalaliemi ja laita sulatejuusto liemeen nokareina.

Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa.

Sekoita mausteet kermaan ja yhdistä seos kalaliemen kanssa.

Kaada vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Topiax2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 45g74kcal7.5g0g4.9g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 23g6.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Maustekurkku23g3.7kcal0.2g0.7g0g0.4g
Kalaliemi laimennettu 45g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 17g50kcal3.1g0.4g4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 12g41kcal0.2g0.4g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana341g358kcal22.6g5.8g26.8g1.8g
Valittu annoskoko171g179kcal11.3g2.9g13.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna85g90kcal5.7g1.5g6.7g0.5g
Arvot/100g100g105kcal6.6g1.7g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270195