Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g51g30kcal0.8g6.6g0.1g0.5g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g14g19kcal1.5g1.8g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)8.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 70g45kcal2.1g3.4g2.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)21g27kcal2.3g0.1g1.9g0g
Juustoraaste emmental punaleima5.6g22kcal1.6g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana341g290kcal16.8g24.6g13.4g1.2g
Valittu annoskoko170g145kcal8.4g12.3g6.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna85g73kcal4.2g6.2g3.4g0.3g
Arvot/100g100g85kcal4.9g7.2g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294915