Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto56g107kcal4.4g1.9g9g0g
Katkarapu, rainbow70g70kcal16.2g0g0.6g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g42g44kcal1.5g8.5g0.4g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana341g444kcal44.2g20.8g20g1.6g
Valittu annoskoko170g222kcal22.1g10.4g10g0.8g
Annoskoko puolitettuna85g111kcal11.1g5.2g5g0.4g
Arvot/100g100g130kcal13g6.1g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387265