Matikkakeitto

Kuullota juurekset ja sipuli kattilassa.

Mausta suolalla, pippurilla, chilillä, muskotilla, inkiväärillä, currylla ja laakerinlehdillä.

Lisää vesi.

Keitä keittoa 10-15 minuuttia.

Lisää kala ja kerma sekä loraus sitruunamehua.

Jatka keittämistä kunnes kala on kypsää ja juurekset sopivan pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g33g20kcal0.5g4.3g0g0.3g
Lanttu 19g5.5kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)7.1g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Made 26g18kcal4.1g0g0.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)13g20kcal0.3g0.3g1.9g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton4g6.4kcal0.3g0.2g0.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.8g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana341g178kcal11g12g9g1.4g
Valittu annoskoko171g89kcal5.5g6g4.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna85g45kcal2.8g3g2.3g0.4g
Arvot/100g100g52kcal3.2g3.5g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108293