Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 44g7.9kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g44g26kcal0.7g5.7g0g0.4g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g44g65kcal8.9g0.8g2.8g0g
Fetajuusto (Pirkka)22g60kcal3.5g0.2g5g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)8.8g2.6kcal0.1g0.4g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 8.8g34kcal0.2g0.2g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana342g392kcal27.2g16.8g23.4g1.4g
Valittu annoskoko171g196kcal13.6g8.4g11.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna86g98kcal6.8g4.2g5.9g0.4g
Arvot/100g100g115kcal8g4.9g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136772