Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 49g81kcal8.2g0g5.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 6g16kcal1.6g0g1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 35g116kcal0.7g1.1g12.3g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g79g28kcal1.4g5g0.2g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana341g511kcal23.8g12.2g41.4g5g
Valittu annoskoko171g256kcal11.9g6.1g20.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna85g128kcal6g3.1g10.4g1.3g
Arvot/100g100g150kcal7g3.6g12.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188481