Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g53g79kcal8.9g0.2g4.6g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g56g32kcal0.8g7g0.1g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi5.6g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana341g223kcal19.6g14.6g9.4g0g
Valittu annoskoko171g111kcal9.8g7.3g4.7g0g
Annoskoko puolitettuna85g56kcal4.9g3.7g2.4g0g
Arvot/100g100g65kcal5.7g4.3g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204902