Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 81g24kcal0.8g3.8g0.3g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 6.3g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 7.5g22kcal1.4g0.2g1.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 25g55kcal4.4g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana341g232kcal15.2g9.8g14g3.6g
Valittu annoskoko171g116kcal7.6g4.9g7g1.8g
Annoskoko puolitettuna85g58kcal3.8g2.5g3.5g0.9g
Arvot/100g100g68kcal4.5g2.9g4.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382946