Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Paprika punainen 50g15kcal0.5g2.3g0.2g1g
Lehtikaali 31g12kcal1.1g1.3g0.2g0.6g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g50g135kcal9g1g10.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana341g338kcal21.8g11.8g21.8g4g
Valittu annoskoko171g169kcal10.9g5.9g10.9g2g
Annoskoko puolitettuna85g85kcal5.5g3g5.5g1g
Arvot/100g100g99kcal6.4g3.5g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465230