Pikantti broileri ruusukaalin ja pinaatin kera

Mausta broilerin rintafilee suolalla ja pippurilla.

Paista pannulla 4min molemmin puolin.

Ota broilerin rintafilee pannulta pois.

Lisää pannulle viipaloitu salottisipuli, valkosipuli ja timjami.

Paista n. 5min miedolla lämmöllä.

Lisää tomaattipyree, punaviini ja balsamiviinietikka.

Keitä 1 min. Lisää vettä jos seoksesta tulee liian kiinteää.

Pane rintafilee takaisin pannuun ja hauduta miedolla lämmöllä 6-8 minuuttia.

Puhdista ja halkaise ruusukaalit ja keitä suolalla maustetussa vedessä 5-7 min, kunnes ovat kypsiä.

Höyrytä pinaattia puoli minuuttia ja valuta sen jälkeen vesi pois pinaatista.

Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

Syö broileri sipulikastikkeen, ruusukaalien ja pinaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 781 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 44g47kcal10.1g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g22g16kcal0.5g3.7g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Timjami 0.4g1.2kcal0g0.1g0g0.2g
Punaviini 11g7.7kcal0g0g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g3.3g3.7kcal0g0.8g0g0g
Ruusukaali 44g11kcal0.6g0.9g0.2g1.1g
Pinaatti 44g5.8kcal0.7g0.2g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana341g207kcal24g12g4.2g4g
Valittu annoskoko171g104kcal12g6g2.1g2g
Annoskoko puolitettuna85g52kcal6g3g1.1g1g
Arvot/100g100g61kcal7g3.5g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301680