Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 154g341kcal26.9g0g26.2g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 270g613kcal51.2g0g45.8g0g
Sipuli (kuorittu)116g31kcal1.5g5.5g0.2g2g
Lihaliemikuutio Maggi3.8g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Vesi385g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi65g229kcal3.9g49.7g1.1g1.5g
Kuohukerma,valio,2dl77g262kcal1.5g2.3g26.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen39g13kcal1.3g1.9g0g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Voi 12g84kcal0.1g0g9.4g0g
Kaali, valkokaali577g122kcal6.9g19.6g1.2g12.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3400g3411kcal187.2g158.6g223.4g31.2g
Valittu annoskoko1700g1705kcal93.6g79.3g111.7g15.6g
Annoskoko puolitettuna850g853kcal46.8g39.7g55.9g7.8g
Arvot/100g100g100kcal5.5g4.7g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433978