Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 1166g1676kcal186.5g0g103.8g0g
Rypsiöljy 94g835kcal0g0g94.4g0g
Purjosipuli 140g32kcal2.5g3.4g0.3g2.9g
Tilli, tuore 233g70kcal8.6g2.1g1.9g4.9g
Korppujauho 35g128kcal3.7g26.2g0.4g1.9g
Ruokasuola jodioitu 30g0.8kcal0.2g0g0g0g
Valkopippuri 2.3g6.6kcal0.2g1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3402g5496kcal403.4g65.4g401.6g20.6g
Valittu annoskoko1701g2748kcal201.7g32.7g200.8g10.3g
Annoskoko puolitettuna851g1374kcal100.9g16.4g100.4g5.2g
Arvot/100g100g162kcal11.9g1.9g11.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230