Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 198g283kcal24.8g0.6g20.3g0g
Sokeri 153g621kcal0g152.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 103g352kcal10.4g71.7g1.2g3.6g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 9g33kcal1.7g1g2g2.7g
Leivinjauhe 4.5g7.9kcal0.2g1.7g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)135g270kcal3.5g5.3g27g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g225g788kcal4.7g18g78.8g0g
Mansikka 198g92kcal1g16.6g0.4g3.8g
Banaani, kuorittu 270g235kcal2.9g49.4g1.1g4.9g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen405g243kcal1.2g56.7g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3402g5851kcal100.8g747.8g262.4g30g
Valittu annoskoko1701g2926kcal50.4g373.9g131.2g15g
Annoskoko puolitettuna851g1463kcal25.2g187g65.6g7.5g
Arvot/100g100g172kcal3g22g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=292705