Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi374g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 37g28kcal4.9g0.4g0.1g2.6g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta823g2964kcal107g576.4g17.3g28.8g
Sokeri 15g61kcal0g15g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 75g397kcal0.2g0.4g44.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha168g280kcal32g0g16.8g0g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Ohrasuurimo 30g97kcal2.5g18.9g0.6g2.3g
Lihaliemi laimennettu 75g14kcal0g2.2g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl56g505kcal0g0g56.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3402g8711kcal294.2g1230.2g272.6g68.6g
Valittu annoskoko1701g4356kcal147.1g615.1g136.3g34.3g
Annoskoko puolitettuna851g2178kcal73.6g307.6g68.2g17.2g
Arvot/100g100g256kcal8.6g36.2g8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334