Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 964g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 106g35kcal0.7g5.9g0.2g2.7g
Poronliha, paistettu 289g578kcal71.7g0g32.5g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g321g129kcal3.2g26g1g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g18g22kcal0.4g1.1g1.6g0.3g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3402g1526kcal152g66g70.6g6g
Valittu annoskoko1701g763kcal76g33g35.3g3g
Annoskoko puolitettuna851g382kcal38g16.5g17.7g1.5g
Arvot/100g100g45kcal4.5g1.9g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=399305