Suklaabrowniekakku (Iltalehti)

1. Mittaa kattilaan voi ja paloiteltu suklaa (175 g). Sulata miedolla lämmöllä välillä sekoittaen niin, että seos on tasaista ja kiiltävää.

Jäähdytä.

2. Vatkaa sokeri ja kananmunat vaaleaksi vaahdoksi.

Sekoita jäähtynyt suklaa-voiseos vaahtoon.

3. Lisää myös vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Sekoita taikinaan lopuksi rouhittu suklaa (50 g) ja pähkinät.

Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi.

4. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa 35-40 minuuttia.

Jäähdytä ja koristele tomusokerilla.

Tarjoile kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Suvits
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1918g13912kcal22.8g7.7g1559.2g0g
Tumma suklaa 86% (Marabou)2466g14918kcal212.1g468.5g1343.8g320.5g
Sokeri 2329g9453kcal0g2326.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1973g2486kcal217g5.9g177.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 712g2444kcal72.6g498.6g8.5g24.9g
Leivinjauhe 55g96kcal2.8g20.7g0g0.3g
Macadamianpähkinä, australia, käsittelemätön548g3918kcal43.8g49.3g416.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g94452kcal1142.2g6754.2g7010.8g691.4g
Valittu annoskoko10000g47226kcal571.1g3377.1g3505.4g345.7g
Annoskoko puolitettuna5000g23613kcal285.6g1688.6g1752.7g172.9g
Arvot/100g100g472kcal5.7g33.8g35.1g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104571