Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Rypsiöljy 90g796kcal0g0g90g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 95g690kcal0g0.2g77.9g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g300g1146kcal5.4g280.2g1.2g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g418g167kcal2.1g41.8g2.1g2.1g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g120g720kcal25.2g7.9g64.8g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g160g291kcal22.9g11.4g17.1g97.6g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 120g402kcal0.1g97.9g0.1g1.7g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3406g10467kcal167.4g1227.4g551.6g203g
Valittu annoskoko1703g5234kcal83.7g613.7g275.8g101.5g
Annoskoko puolitettuna852g2617kcal41.9g306.9g137.9g50.8g
Arvot/100g100g307kcal4.9g36g16.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460255