Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 234g68kcal2.2g10.5g0.9g4.4g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g334g117kcal3.3g21.7g1.7g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g247g99kcal2.7g17.8g1.2g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)124g43kcal1.2g8.5g0.6g1.7g
Vesi751g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g6.7g17kcal0.7g0.7g1.3g0.1g
Rypsiöljy 8.3g74kcal0g0g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3408g837kcal20.2g118.4g28g12.4g
Valittu annoskoko1704g418kcal10.1g59.2g14g6.2g
Annoskoko puolitettuna852g209kcal5.1g29.6g7g3.1g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.5g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245921