Etikkamarinoitu keräkaalisalaatti

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki kasvikset keskenään ja kaada öljy niiden joukkoon.

Kiehauta kaikki liemen aineet ja kaada kuuma liemi kasvisten päälle.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja säilytä viileässä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Salkolahti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 900g250kcal10.7g36.5g1.8g18.9g
Sokeri 77g311kcal0g76.4g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g120g37kcal0g12g0g0g
Valkosipuli 4.8g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3408g1206kcal22.2g251.4g3.6g38g
Valittu annoskoko1704g603kcal11.1g125.7g1.8g19g
Annoskoko puolitettuna852g301kcal5.6g62.9g0.9g9.5g
Arvot/100g100g35kcal0.7g7.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428227