Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 150g49kcal0.9g8.3g0.3g3.8g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow13g34kcal1.3g1.3g2.6g0.2g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 125g570kcal26.2g0g52.4g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 225g79kcal10.4g4.4g0.7g5.6g
Tomaatti 110g25kcal0.6g3.8g0.3g1.5g
Spagetti 75g246kcal7.6g49.8g0.8g2.5g
Vesi, vesijohtovesi 1001g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5g1.1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3408g2007kcal94g135.4g114.2g27.2g
Valittu annoskoko1704g1003kcal47g67.7g57.1g13.6g
Annoskoko puolitettuna852g502kcal23.5g33.9g28.6g6.8g
Arvot/100g100g59kcal2.8g4g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218143